Confortissimo = Serviceplan voor brildragers

Bij aankoop van de betere kwaliteitsglazen gelden verschillende voordelen. Dit plan biedt u:
Bij vervanging onder garantie betaalt u tijdens het eerste jaar 0%, tijdens het tweede jaar betaalt u 33% en tijdens het derde jaar 66%. De garantie is geldig tijdens de periode van 3 jaar. Dit plan geldt niet voor krassen en splinters op de rand van het glas.
Progressieve glazen combineren 3 sterktes in slechts 1 glas: onderaan een zone voor kortbij, bovenaan een zone om ver te zien en ertussen een zone voor optimaal zicht op tussenafstand. Doordat er 3 sterktes in 1 glas worden geïntegreerd, is het zicht op de zijkanten iets minder scherp. De laatste nieuwe generatie progressieve glazen minimaliseert echter dit fenomeen door reeds tijdens de productie rekening te houden met individuele parameters en biedt u dus de allerbreedste kijkzone. Dankzij deze progressieve glazen wordt u een optimaal zicht gegarandeerd!
Door deze extra lagen wordt het glas nog aangenamer en gebruiksvriendelijker.
Met behulp van een geautomatiseerde 3D-scanner wordt de vorm van het montuur afgetast op basis van meer dan 10.000 verschillende meetpunten. Zo kunnen we het glas extra dun produceren
Alle montages van de glazen moeten perfect volgens de verschillende parameters worden uitgevoerd. Vooral bij progressieve glazen is de correcte montage voor het vertezicht alsook voor het nabijzicht fundamenteel.
Om de 6 maanden wordt u persoonlijk uitgenodigd voor een onderhoudsbeurt. Dit omvat de eerste 3 jaar een ultrasonreiniging voor optimale hygiëne en natuurlijk een algemene controle en rechtzetten van het montuur. Eén maal per jaar krijgt u nieuwe neuspads.
Kunt u ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen zes weken wennen aan progressieve glazen, dan worden die kosteloos vervangen door een paar dubbelfocus- of enkelvoudige glazen van hetzelfde type.
U kunt een montuur met glazen aankopen als reserve bril voor slechts 49€. Deze kan ofwel als bijkomende leesbril dienen of als reserve vertebril wanneer uw eigen montuur gebroken is.

 

Weet je dat … Als bestuurder bent u in onze buurlanden verplicht een reservebril bij u te hebben.
Back to Top