RVT

rvt-2

De combinatie van de RVT met de allernieuwste glazen, resulteert in een kijkgebied dat 20% groter is dan bij standaard multifocale glazen. Hierdoor vertonen individuele multifocale glazen duidelijk minder vervormingen, het lezen en het werk op de computer verloopt zo veel vlotter.

 

 

rvt-3

Dankzij de “Relaxed Vision Terminal” van Zeiss bieden we onze klanten een nieuwe dimensie in visuele kwaliteit en oogzorg (een perfect zicht) . 90% van onze waarnemingen worden verwerkt via onze ogen, het is dus geen luxe om uw bril aan een vakman toe te vertrouwen… Het digitale toestel maakt foto’s van uw ogen en deze toptechnologie laat toe de glazen tot op één tiende van een millimeter nauwkeurig te meten, te slijpen, en vervolgens in het montuur te plaatsen. Bij de nieuwste generatie van multifocale (= progressieve) glazen, houdt de RVT zelfs rekening met:

  1. De individuele pupilafstand. Dit is de precieze afstand tussen het centrum van de pupil en het midden van de neusbrug. Bij meting blijkt vaak dat een gezicht niet symmetrisch is. Een correcte centrering en montage van uw brilglazen is dan ook essentieel voor een perfect en comfortabel zicht.
  2. De vertexafstand.  Dit is de afstand tussen het hoornvlies en de achterkromming van het glas.
  3. De hoogte van het glas in uw montuur.  Dit is de inslijphoogte volgens de hoogte van de pupil t.o.v. het montuur.
  4. De inclinatiehoek.  Dit is de hoek van het glas op uw neus
  5. De kromming van het montuur.  Voor elk montuur worden de glazen afgestemd op de vorm van het montuur en de manier waarop de bril gedragen wordt.
Back to Top